Pendrive Pelbagai Bentuk

awesome, pernah korang tengok USB Drive yang macam ni sebelum... memang best la klo ada kat malaysia. sayang betol la... dia dok kat japan~ klo korang rasa cam nak beli pendrive ni boleh 'teruih' (terus) ke site ni.. harga dia aku tak pasti la berapa tapi lebih kurang macam yang aku boh dekat bawah gambar pendrive neh...

Harga dia:
4GB = $ 19.99
8GB = $ 30.99

Harga terbaru boleh check kat Sini


Bukan itu coin sahaja, bentuk yang menarik macam ni pun ada :-

Kalau korang rasa cam berminat boleh tengok kat sini


Bentuk kunci pun lawa jugak... sebijik macam anak kunci betol... tapi dia slim.. uhuhuh

Harga:

4 GB = USD$ 14-18
8 GB = USD$ 23-28

Transfer Speed:

Read mode: up to 30 MB/s
Write mode: up to 10MB/s

Boleh Check Harga kat sini

Aku suke yang ni... bentuk sperm.. hahaha

Banyak lagi kat bawah neh...


2 Response to "Pendrive Pelbagai Bentuk"

  1. tqa says:

    ske yg jari tuw,
    tp klo de yg girlish2 nye lg cun kott

    takut..
    ada ke jari tu..

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme