Tak De Posting Ke Hari Ni?

Adoi, penatnya la hari ni. kerja pun banyak, sampai tak menyempatkan nak posting ape-ape. Neway, supaya korang tetap berkunjung kat sini. Aku nak kongsi ngan korang 1 link mp3 yang aku ade dalam koleksi aku sekarang ni.

Sebelum tu kita berkenalan dengan band dia dulu.


Sape kenal 3 budak yang pakai baju the godfather ni??

Kalau korang nak tahu ini la dia band the lucky laki. The Lucky Laki adalah sebuah band yang dianggotai oleh anak2 gitaris Dewa19 iaitu Ahmad Dhani. The Lucky Laki popular dengan lagu mereka yang berjudul “Bukan Superman”. Lagu ini dicipta sendiri oleh Ahmad Dhani untuk anak-anaknya. Ini Link Dia kalau nak download. Kalau tak nak download nak tgk video klip dia scroll ke bawah yerk. Jangan lupe komen dan tinggalkan tapak kaki kat monitor korang yerk. ehehe


Dol (vokalis utama + pemain bass)


Al (gitaris + vokal)

El (pemain drum + vokal)






Salam Tulus Ikhlas,



2 Response to "Tak De Posting Ke Hari Ni?"

  1. erie says:

    sangatlah tiada posting...
    nak balik kerja dah...

    winzpink says:

    Muka masing berbijik2 mcm apak dia...
    keh..keh..keh...
    Mmg anak apak sumanya...
    hiks....

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme