PSP GO! - Pengganti PSP 3000



THE ALL NEW Image PSP GO!!!!!!


Perghh... sayunya hati ini tengok PSP GO ni, mau tidaknya... korang tengok la sendiri macamana punya leleh gadget ni... seb baek kuar warna itam ja... klo tak confirm wife aku soh beli... ape2 pun credit to SONY... hehehe



Ape yang menarik sgt kt PSP Go ni... korang bleh baca sendirik kat sini atau sini. Apa yang diorang cerita kat aku masa mimpi semalam (heheh), PSP Go! ni di siapkan dengan wi-fi, bluetooth ngan memory pny slot... dan yg paling best 16GB internal memory... wah... best gile... PSP-1000 pn tak bley lawan klo cam ni...

Harga PSP Go! ni mungkin jugak sehebat ceritanya... USD 249 (RM 876.51) anggaran aku jer...

Panas tak tgk photo kat bawah ni.??


Image
Image
Image
Image

2 Response to "PSP GO! - Pengganti PSP 3000"

  1. erie says:

    alamak... si dia da terbaca ini entri la plak...
    uhuhuh

    mr ijol says:

    mcm tk besh je psp go nih.
    sbb slide2.
    psp 2000 sudah.
    hahhaa

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme